Engelse Broodpudding

Engelse broodpudding

Recept:
Warm de oven voor op 180C. Verkruimel 6 tot 8 sneetjes brood in een ovenschaal. Smelt 2 eetlepels boter en sprenkel dit over het brood. Meng in een schaal 4 eieren, 450 ml melk, 150 gr suiker, 1 theelepel kaneel en 1 theelepel vanille-extract. Schuif de schaal in de oven en bak ongeveer 45 minuten.

Voor de liefhebbers: een scheutje rum, wat peperkoek, gekonfijt fruit, chocolade, noten, geraspte kokos… het mag erbij! Wees gewoon creatief met je restjes.

Ingrediënten:
  • 6 tot 8 sneetjes overgebleven brood
  • 4 eieren
  • 450 ml melk
  • 150 gram suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel vanille-extract
Contact

088-6641414

Mail ons

Producten