Recept rijstepap mango

Rijstepap

Gebruik de gekookte rijst die je nog hebt staan. Doe in een ruime pan met dikke bodem de rijst met de melk, kaneel, het merg uit de vanilleboon en ook de lege boon, steranijs en een snufje zout.

Breng het aan de kook, zet het laag en laat het (regelmatig roeren!) indikken tot de dikte die jij lekker vindt. Wanneer het klaar is, verwijder je de steranijs, kaneelstok en vanilleboon, roer je er een klont boter of ghee erdoor, rasp je de sinaasappelschil erover en bij het opdienen zoet je het met honing. (zorg ervoor dat de pap dan al iets is afgekoeld, dan behoudt de honing haar voedzame bestanddelen)

Tip! Je kunt nog heel veel lekkere producten toevoegen aan je rijstepap:
  • Tijdens het koken: gember, vijfkruidenpoeder of kardemom.
  • Bij het opdienen: kokosrasp, gedroogd fruit, ongebrande gemengde noten, cacaonibs, chiazaad, lijnzaad, sesamzaad, of heerlijk vers fruit
Contact

088-6641414

Mail ons

Producten