Header 2 wij staan voor de rest
Header 2 wij staan voor de rest

Hoe komen wij nou
tot die lekkere soepen?

Hoe het werkt

Groenten en fruit die door hun vorm niet voor verkoop geschikt zijn zoals overrijpe tomaten, restjes vlees die overblijven bij het versnijden van vleeswaren, producten die in de retail tegen de THT-datum aanzitten en niet meer verkocht kunnen worden of producten die als overschot zijn bestempeld en daardoor vernietigd zouden worden. Breng ze maar naar ons! Het zijn meestal stuk voor stuk topproducten met een topsmaak! En hoezo 'waardeloze' producten? We ontwikkelen voor Barstensvol recepturen met grondstoffen waar grote reststromen van zijn, zoals champignons, tomaten, uien en paprika. Met reststromen kun je dus nog prima smaakvolle en eerlijke producten maken. Producten van Barstensvol zijn kant-en-klaar verpakt in een transparante verpakking voor twee tot drie personen. Opwarmen en klaar!

In De Verspillingsfabriek, waar de Barstensvol-producten worden gemaakt, bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsplek een werkplek. Barstensvol creëert werk voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt en voor wie een baan geen vanzelfsprekendheid is, zoals voortijdige schoolverlaters, ouderen en mensen met een handicap. Bij Barstensvol krijgt iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan het arbeidsproces.

Logo knappe koppen 1

Wij doen dit samen met deze knappe koppen

De Verspillingsfabriek is sinds de opening in maart 2016 hét kenniscentrum in Europa op het gebied van het terugdringen van voedselverspilling in de totale voedselketen. Hierin gaan wij ver. Zo ver, dat we zelfs intrek hebben genomen in een 'verspild' pand, dat tien jaar leeg stond. De Verspillingsfabriek is een initiatief van algemeen directeur van cateraar en gastvrijheidsdienstverlener Hutten, Bob Hutten. Een pittige ambitie, maar daar lopen wij niet voor weg. De gigantische voedselverspilling moet een halt worden toegeroepen. Hierin werken wij samen met een aantal 'knappe koppen', zoals Wageningen University, HAS Hogeschool, Rabobank en StartFoundation.

banner reseller
banner reseller

Ook anti-verspilling?
En wilt u aanhaken als retailer?

Contact

088-6641414

Mail ons

Producten